lauantai 28. lokakuuta 2017

Odottelua

Viime viikot ovat olleet aika rauhallisia. Petruksen syyslukukausi alkoi muutama viikko sitten ja omien töiden alkuun on vielä vähän aikaa, joten Petruksen ollessa päivät yliopistolla, mun kesäloma jatkuu edelleen syysloman muodossa. Lokakuun lopulla tännekin saapui vihdoin syksy. Lehdet ovat muuttuneet kauniin värisiksi ja lämpötila on hieman viilentynyt. 

Viime viikonloppuna olimme porukalla Heidelbergin yliopiston opiskelijabileissä. Juhlat järjestettiin yliopistolla, käytävillä, aulassa ja ruokasalissa, kahdessa kerroksessa. Juoma- ja ruokatarjoilua oli riittävästi ja yläkerrassa oli jopa tanssilattia. Muutenkin iltaan oli nähty paljon vaivaa, muun muassa paikan sisustamiseen. Lauantaina mentiin Petruksen ystävän syntymäpäiväjuhliin. Hauskaa, että olen ajoittanut tarkoituksetta reissuni tänne aina niin, että olen onnistunut osallistumaan hänen juhliinsa jo kolmena vuonna peräkkäin. Muiden ystävien juhliin en ole päässyt koskaan, saati kolme vuotta putkeen. Ilta oli ihan kiva, vaikka kyseessä olikin grillijuhlat lokakuun lopulla ja sattui satamaan koko illan. Syömisen jälkeen siirryimme kuitenkin sisälle jatkamaan iltaa.

Päivisin aika käy joskus pitkäveteiseksi, ei kukaan jaksa loputtomiin lomailla. Olen yrittänyt käyttää ajan hyödyksi ja ulkoilla paljon koiran kanssa. Joka päivä löytyy uusia reittejä tallottaviksi. Keskiviikkona ajattelin käväistä pikaisesti metsän reunassa, mutta päädyinkin puolitoista tuntia kestävälle reippailulle kukkulan, mäen tai vuoren huipulle, miksikä sitä nyt haluaakaan kutsua. Löydettiin myös viime viikolla naapurikylästä kiva pieni uimahalli, jossa olen nyt käynyt muutaman kerran. Pyöräiltyäkin tulee jonkin verran, tosin hyötyliikuntana, sillä aivan joka paikkaan eivät julkisetkaan vie. Alla kuvia viime sunnuntain lenkiltä.











































- Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti