lauantai 3. helmikuuta 2018

Pidennetty turistiviikonloppu

Toissa viikolla sain taas vieraan Suomesta, vietettiin Annan kanssa kiva pidennetty turistiviikonloppu, johon kuului paljon ruokaa, nähtävyyksiä ja uusia kokemuksia. Ihan kiva, kun on joku kenen kanssa kierrellä, kun ei sitä yksin jotenkin tule tutustuttua paikkoihin samalla tavalla. 

Menin viimeisen yövuoron jälkeen nukkumaan vain pariksi tunniksi ja sitten jo suuntasinkin juna-asemalle odottamaa Annaa. Käytiin kahvilla ja näytin kaupunkia pikaisesti. Mulla oli muutamia asioita hoidettavana, mutta iltapäivällä suunnattiin mun luokse ja vaan rentouduttiin.



Perjantaina olimme varsin aikaansaavia, kävimme heti aamusta reilu tunnin lenkillä vuorenrinteellä ja suuntasimme vielä Heidelbergin keskusta näköalapaikalle, Filosofintielle. Sää onneksi suosi meitä, edes osan päivästä. Käytiin syömässä aivan ihanassa hampurilaisravintolassa nimeltä Hans im Glück. Sisustus oli tosi hauska, paljon puupintaa ja koivuja.

Olin varannut Heidelbergin kulttuuripanimosta pöydän, joten suuntasimme porukalla sinne illalliselle. Ilta jatkui baarikierroksen merkeissä. Lauantai lähinnä rentouduttiin ja sunnuntaina palasimme taas nähtävyyksien pariin. Käytiin Heidelbergin linnalla ja jälleen kerran syömässä saksalaista perinneruokaa ja vähän -juomaakin. Illalla lähdimme Mannheimiin elokuviin. Tykästyin kovin aiemmassa postauksessa kirjoittamaani sneak preview-elokuvaan, joten vein Annankin katsomaan sitä. Sitä ei vaan ikinä voi tietä, mikä elokuva katsojaa odottaa ja viime viikolla elokuva ei kyllä täyttänyt minkäänlaisia odotuksia, haha. Huomenna aijon mennä kuitenkin katsomaan, josko olisi luvassa jotain parempaa.








Maanantaina pitkä viikonloppumme oli vietetty ja saatoin ystäväni juna-asemalle. Samalla ostin junaliput jo seuraavaa reissua varten...

- Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti