keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Viimeinen päiväni työttömänä

Eilen oli siis viimeinen päivä ennen töiden alkua. Viimeiset reilu kaksi kuukautta olivat oikeastaan ensimmäinen kerta, kun olin työtön, sanan varsinaisessa merkityksessä. Aiemmin sitä on kantanut lähinnä opiskelijan titteliä ja ensimmäisen työni sairaanhoitajana aloitin jo ennen opintojen loppumista. Vaikka kesätöiden loppumisen ja tämän päivän välistä aikaa voisi ajallisesti verrata peruskoulun kesälomaan, kaipaan jo kovasti sisältöä elämään. Ei sillä, kyllä koiran kanssa lenkkeily, Netflix ja  nukkuminenkin tuovat sisältöä, mutta tiedätte mitä tarkoitan.

Jottei tämä nyt ihan täysin mene valittamiseksi, oli ehkä ihan hyvä aloittaa elämä täällä rauhassa. Virallisten asioiden hoitoon on kulunut paljon aikaa ja nyt voi aloittaa työt ilman muita stressin aiheita. Koira sai kunnolla aikaa sopeutua uuteen kotiin ja ehdin itse tutustua lähiympäristöön huolella. 

Kävin eilen aamulla vielä sairaalalla allekirjoittamassa työsopimuksen ja keskustelemassa käytännönasioista. Seison nyt sairaalan aulassa ja kello on 06:10. Odottelen vielä viisi minuuttia ja suuntaan osastolle. 



Hyvää työpäivää!

- Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti