torstai 18. tammikuuta 2018

Sneak preview

Käytiin Petruksen kanssa tossa yks päivä sneak preview- elokuvissa. Lippu maksaa vain kuusi euroa, mutta elokuva on täysin yllätys. Yleensä elokuvat ovat suhteellisen uusia ja sneak preview- katsojien tehtäviin kuuluukin arvioida leffa. Arvosteluiden perusteella voidaan päätellä elokuvan suosiota, kun se vihdoin julkaistaan.

Mun saksan kieli ei vielä ihan riitä dubatun elokuvan tai ohjelman ymmärtämiseen ja muutenkin pidän dubbausta jotenkin äärimmäisen häiritsevää. Onneksi Suomi on niin pieni maa, että ohjelmat tulevat usein alkuperäiskielellä, onneksi. Käynkin täällä aina vain elokuvissa, jotka näytetään alkuperäiskielellä. Jotain animaatiota voisinkin mennä katsomaan saksaksi, silloin ei dubbaus häiritse ja kielikin on ehkä helpompaa.


Alkumainosten jälkeen saliin saapui elokuvateatterin työntekijä juontamaan ja toivottamaan kaikki tervetulleiksi. Aluksi kerrottiin, minkälaisen vastaanoton viime viikon sneak preview sai katsojilta. Yli puolet katsojista piti elokuvaa huonona. Ajattelin, että kuulostaapa lupaavalta. Ennen elokuvan nimen paljastamista, kerrottiin sen Imdb arvostelu sekä päänäyttelijät. 

Meillä kävi onneksi hyvä tuuri elokuvan suhteen. Katsoimme elokuvan Three Billboards outside Ebbing, Missouri. Katsoin netistä katsojien arvostelun ja yli 85% piti elokuvaa hyvänä. Musta kiva idea, menen varmasti uudelleen.




- Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti