tiistai 26. syyskuuta 2017

Lähtöpäivä

Aamulla heräsin ennen herätyskelloa ja nousin suosiolla ylös, sillä en enää malttanut nukkua. Syynä tähän oli pitkään odotettu muuttopäivä. Valmistauduin ja pakkasin loput tavarat laukkuihin. Koirat leikkivät vielä pihalla viimeistä kertaa. Kello läheni yhtätoista ja lähdin ystäväni kyydillä lentokentälle. Olin tarkkaillut, ettei ruumaan menevän laukun paino nouse liian korkeaksi, joten unohdin kokonaan punnita käsimatkalaukun. Se oli tietenkin liian painava ja jouduin maksamaan ekstraa. 




Koiran kanssa matkustaminen oli itselle ihan uutta, mutta kaikki meni hyvin. Nala viihtyi hyvin lentokopassaan, sillä siihen oltiin totuteltu jo pari viikkoa. Riikan lentokentällä kävin nopeasti ulkona, jottei Nala joudu olemaan niin pitkiä aikoja häkissä ja pääsee asioille. Kävin ostamassa vähän evästä ja menin odottamaan lähtöportille. Istuessani odottamassa koneeseen nousua, kuulin muiden ihmisten puhuvan saksaa. Silloin koko muutto jotenkin realisoitui, tuli tosi onnellinen fiilis.

Laskeuduttiin Frankfurttiin ja lähdin etsimään taksifirman meeting pointia. Pian lähdimme kohti Heidelbergiä ja Neckargemündiä. Taksikuski oli tosi kiva, kertoi koko matkan kaikista näkemisen arvoisista paikoista ja yleisesti kaupungista. Vihdoin saavuttiin perille. Oli myöhä, tilattiin pizzat, juotiin lasit viiniä ja mentiin aika pian nukkumaan.


- Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti